fbpx

Werk aan jouw Winkel programma

Online trainingsprogramma voor ondernemers die succesvoller willen ondernemen

Dé training waardoor honderden ondernemers succesvoller zijn gaan ondernemen én meer omzet zijn gaan realiseren!

STOP

en

Begin eens ÉCHT in jezelf te investeren

 • Ontdek in het Werk aan jouw Winkel programma de unieke aanpak van een succesvol ondernemen coach en ondernemer.
 • Kom er achter hoe jij dé 10 Succesvol Ondernemen Sleutels voor jezelf én je bedrijf gebruikt!
 • Maak meer omzet met hulp van eenvoudige technieken en verdienmodellen
 • Krijg waardevolle tips en tricks die gelijk kunt toepassen in je bedrijf
 • Bespaar tijd door de strategieën toe te passen
 • Stel je vragen aan Martijn
 • Er zijn sinds 2011 honderden ondernemers die door het volgen van het Werk aan jouw Winkel trainingsprogramma succesvoller zijn geworden in hun onderneming én hun ondernemerschap

Heb jij plannen om een bedrijf te starten? Wil jij je huidige bedrijf nog succesvoller maken? Wil je meer tijd overhouden voor ‘echt’ ondernemen? Wil je ideale droomklanten die graag met je willen werken? Wil je meer omzet realiseren op een hele makkelijke manier of juist verschillende manieren? En wil je focus op meer omzet en je netwerk voor jou geld laten verdienen? Klik hier als je direct wilt beginnen!!

Veel ondernemers hebben deze wensen

Echter, in de praktijk komt er nauwelijks iets van terecht. Dit is voor heel veel ondernemers helaas de realiteit.

Vraag aan een ondernemer of hij succesvoller wil worden met zijn bedrijf, meer omzet wil realiseren, meer tijd wil overhouden om beter te worden in zijn vak en nieuwe concepten uit te werken en het antwoord is 99 van de 100 keer: JA!

Als ondernemer moet je jongleren met de vele taken die er dagelijks op je pad komen. Administratie, klanten, aansturen personeel of de externe die opdrachten voor je uitvoert. BTW regelen, nieuwe klanten werven en bedienen, klantenservice en o ja, daarnaast nadenken over de toekomst van je bedrijf want als ondernemer moet je anticiperen op de steeds snellere ontwikkelingen bij de klant, je concurrent en je omgeving.

Veel ondernemers worstelen met al deze taken en verantwoordelijkheden

Liggen er wakker van. Hebben een opgejaagd gevoel en voelen zich nooit echt vrij. Ze kunnen hun werk niet los laten en gaan hier vaak mee slapen en helaas staan ze er ook weer mee op. Ze hebben er negatieve stress van en dit heeft invloed op hun dagelijkse humeur en gedrag.

Ze zijn voornamelijk bezig met de waan van dag omdat het hen vaak overkomt, werken te hard, weten vaak niet wat er echt gedaan moet worden binnen hun bedrijf en moeten hard werken voor hun vaak ‘magere’ omzet en hebben helaas geen plan voor de komende maanden, half jaar en laat staan de komende jaren ‘omdat ondernemen altijd onzeker is’.

Vanaf 2006 heb ik heel veel ondernemers zien starten en weer zien stoppen

Elke dag starten in heel Nederland mensen met een bedrijf met ambitie, lef en vertrouwen. Maar ook vaak met twijfel omdat ze het niet weten, ondernemen uit nood en vaak niet weten wat er eigenlijk bij ondernemen komt kijken. Ondernemen is een vak.

Binnen drie jaar zijn veel van deze worstelende ondernemers gestopt, blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel en de reden die veel van deze ondernemers aangeven is ‘vanwege economische aard’. Samengevat: er was te weinig omzet en vaak weet men niet hoe je klanten moet vinden en binden en dit is een essentiële vaardigheid als je wilt ondernemen.

Misschien is het wel heel makkelijk praten schrijven

Misschien wel. Misschien niet. Maar hoe ontworstel jij je als ondernemer aan het geworstel? Vanaf 2006 heb ik ondernemers op verschillende manieren zien omgaan met dit geworstel.

Ik heb ondernemers gekend die het zoeken in genotsmiddelen. Hierdoor heb je op korte termijn een bevredigend gevoel maar op langere termijn lost het niets op. De stress is even weg maar verdwijnt niet. Ze leven met deze druk en verdoven deze tijdelijk.

Er zijn ook ondernemers die toneel spelen…

…voor de buiten wereld maar als je goed kijkt blijven ze de dingen doen die ze altijd hebben gedaan waardoor er uiteindelijk niets verandert. Ze blijven hard werken en denken dat de oplossing ligt in het hard werken. Ik weet uit ervaring dat de oplossing niet ligt in het alleen harde werken.

Er is ook een groep ondernemers die het hebben geaccepteerd…

…en al deze dingen een ‘way of life’ zijn. Ik heb hier tenslotte voor gekozen en dit hoort er allemaal bij. Het is voor hun ‘part of the job’ en er is geen noodzaak voor veranderen. Ze vinden het wel prima zo. En dat is voor hun oké.

En er is een laatste groep ondernemers die zich er bewust van zijn dat het anders kan…

…en dat willen ze ook heel graag. Soms weten ze nog niet hoe maar ze komen in beweging en gaan op zoek naar oplossingen. Ze zijn bereid om in zichzelf te investeren. In tijd, in geld en in aandacht omdat ze weten dat de beste investeringen die je kunt doen als ondernemer de investeringen in jezelf zijn!

Deze ondernemers hebben het lef en de moed om open te staan voor nieuwe kennis, willen delen waar ze tegen aanlopen, zijn nieuwsgiering en willen een betere ondernemer en vaak ook een beter mens worden. Ze gaan op avontuur in hun ondernemerschap en hebben commitment om deze reis aan te gaan. Ze weten dat het niet makkelijk zal zijn. Maar soms moet je moeilijke keuzes maken om het op termijn makkelijker te krijgen.

Dan maak ik nu de keuze om het op termijn makkelijker te krijgen

Ook ik heb geworsteld met succesvol ondernemen

Mijn ondernemersreis die in 2005 begon was een reis vol met uitdagingen. Een tocht die gepaard ging met vallen en opstaan. Was het altijd makkelijk? Nee, en ik had het voor geen goud willen missen.

Gaandeweg mijn reis ontrafelde ik succesvolle ondernemers pijlers en kwam na de verkoop van mijn twee bedrijven eind 2010 op het punt dat ik deze ging delen met andere ondernemers. Dit deed ik vanuit verschillende rollen. De ene keer vanuit mijn rol als externe adviseur of consultant. Dan weer als projectleider, voorzitter, bestuurslid of als coach.

De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers begeleid in hun ondernemersreis naar en bij succesvol ondernemen. Mijn kennis, ervaring en netwerk heb ik in 2019 en 2020 doorontwikkeld.

Ik houd niets achter en bovendien kun je me al je vragen stellen en geef ik je adviezen voor jouw onderneming en ondernemerschap.

En toen…

Nadat ik mijn bedrijf verkocht, ben ik nog meer gaan verdiepen in al deze dingen. Oké ik kon bedrijven opzetten en laten groeien maar er was nog zoveel meer en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik heb trainingen en coaching gevolgd en doe dit nog steeds omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen.

Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik gaan investeren in kennis, ervaring en coaching. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een beter en fijner mens en betere ondernemer ben geworden en goed in staat ben om mijn kennis, ervaring en coaching aan jou door te geven en dat gaat me moeiteloos af.

Het coachen, begeleiden en inspireren van ondernemers gaat me erg makkelijk af en geeft me energie.

Natuurlijk heb ik ook geworsteld als ondernemer, maar ik heb me door het inzetten van de juiste middelen en het leren van de juiste vaardigheden en coaching aan ontworsteld. En dat gun ik jou ook en daarom heb ik voor het Werk aan jouw Winkel programma ontwikkeld. Je kunt je hier direct aanmelden voor het Werk aan jouw Winkel programma!

Wanneer je deel gaat nemen aan het Werk aan jouw Winkel dan garandeer ik je dat je succesvoller gaat ondernemen en ga je het volgende ontdekken:

 • Hoe je de 10 verschillende Succesvol Ondernemen Sleutels herkent en toepast in je eigen ondernemerschap en onderneming
 • Hoe je alles maar dan ook echt álles uit dit traject haalt zodat jij je investering dubbel en dwars terugverdiend
 • Hoe je de formule die er voor zorgt dat je meer omzet gaat realiseren ‘kraakt’ en voor jezelf gaat toepassen
 • Hoe drie letters er voor zorgen dat je bedrijf gaat groeien
 • Hoe jij je doelgroep en je ideale klant die je omzet realiseert eenvoudig in kaart brengt
 • Hoe je en iedereen met één simpele en eenvoudige techniek meer omzet gaat maken
 • Hoe je met 3 ‘gouden’ afkortingen bakken vol met geld gaat verdienen
 • Hoe jij de wet van zaaien en oogsten kan gaan toepassen op jouw business. En nee dat is h-e-le-e-m-a-al niet eng!
 • Hoe één actie die iedereen vandaag nog kan doen ervoor zorgt dat je met iedereen in gesprek kan komen. Dus ook met die droomklant(en) van jou😉
 • Hoe je de beste verdienmodellen kiest die het beste bij jouw leven passen (Ik deel die van mezelf)
 • Hoe je op een bepaalde manier ‘gratis’ geld verdient en hoe ik (Martijn) dit structureel doet
 • Hoe jij je website voor je kan laten werken als een klantmagneet en afrekenkassa!
 • Hoe je vandaag in een minuut kan starten met meer omzet en dat je daar helemaal geen nieuwe klanten voor hoeft te vinden. (Geen grapje😉)
 • En nog veel meer.

Wat krijg je als je meedoet?

Na je aanmelding krijg je mijn complete bewezen succesvol ondernemen programma ‘Werk aan jouw Winkel’ om succesvoller te ondernemen.

Die bestaat uit 8 online trainingen:

 • Kick- Off & Dé 10 Succesvol Ondernemen Sleutels
 • Time- en Actiemanagement voor drukbezette ondernemers
 • Je doelgroep én je ideale klant bepalen
 • Slimme succesvolle verdienmodellen voor ondernemers
 • Dé drie gouden Marketing en Acquisitie regels
 • Vanaf vandaag meer omzet!
 • Netwerken voor meer omzet, kennis en inzicht
 • Slimme websites die wél werken

Náást de online training krijg je:

 1. 8 Transcripties van de letterlijke tekst van de online trainingen.
 2. 8 Hand-outs van de trainingen waar je aantekeningen op kunt maken.
 3. 8 Podcasts zodat je trainingen kunt luisteren in de auto of in de trein.
 4. Diverse bijlages, checklijsten en formats om nog beter te worden in je ondernemerschap.
 5. Veel tips, tricks en bewezen succesvolle strategieën en praktische opdrachten die je gelijkt kunt toepassen.
 6. Opnames van groepsvragensessies van eerdere deelnemers.
 7. Levenslange toegang tot het trainingsmateriaal.

Ik weet wat ik krijg, ik wil gewoon nu beginnen !!!!!

Nog een paar geheimen van het Werk aan jouw Winkel programma die je ontdekt:

Ontdek hoe je álles uit dit waardevolle traject haalt met de 10-regels-van Martijn.

Drie valkuilen waar 80% van de mensheid zich schuldig aan maakt bij ‘veranderen’ maar jij niet waardoor je een gigantische voorsprong op je collega’s, medewerkers, samenwerkingspartners en je concurrenten hebt!

Een praktische oefening zodat je binnen 1 minuut focus hebt op werkzaamheden die ervoor zorgen dat je bedrijf en je ondernemerschap verder komen.

12 extreme voorbeelden van super focus als je echt naar het volgende focus level wil gaan met als tip van de sluier de MAD MAX DAY.

Wat wij als ondernemers moeten leren van het ‘boer zijn’.

Hoe je 1000 % kunt groeien met een eenvoudig marketing en acquisitie kunstje met hulp van een of twee andere ondernemers die je kent en ook willen groeien.

De belangrijkste regel die je moet onthouden als je wilt gaan netwerken en hoe je daar bakken vol met geld mee kan verdienen.

Mijn eigen TOP 4 verdienmodellen én ik leg je uit waarom ik juist voor deze vier heb gekozen.

Hoe je met ‘gratis’ goed geld kunt verdienen en je daar je hele bedrijf op kunt bouwen en laten groeien.

Wat het ultieme ‘10 seconden geheim van de chef’ is als je al weet hoe je meer omzet maakt en je nog veel meer wilt omzetten.

Kies voor Werk aan jouw Winkel Online, VIP óf MASTER

Werk aan jouw Winkel Online
In dit online programma ontvang je 8 online trainingen met praktische tips, tricks, strategieën en formats. Ook ontvang je de hand-outs, transcripties (tekst) zodat je alles rustig kunt nalezen en podcasts.

Behalve de 8 online trainingen ontvang je ook de opnames van vragensessies en 8 groepsvragensessies via het internet. Hierin kun jij alle vragen stellen over de trainingen uit het online programma.

Ook krijg je twee VIP telefonische 1-op-1 maatwerk coachingsessies van 60 minuten van mij persoonlijk waar we je ontwikkelingen van je ondernemerschap en onderneming bespreken.

Werk aan jouw Winkel VIP
Naast de 8 online trainingen, hand-outs, transcripties (tekst), podcasts en groepsvragensessies via het internet ontvang je van mij vier telefonische VIP 1-op-1 maatwerk coachingsessies van 60 minuten van mij persoonlijk waar we je ontwikkelingen van je ondernemerschap en onderneming bespreken. Dit doen we één keer per twee maanden en daarin kun je me alles vragen.

Nadat je het traject hebt afgerond hebben we een laatste VIP Coaching-call waarin we de ontwikkelingen van de afgelopen maanden bespreken en we je vervolgplannen bespreken.

Werk aan jouw Winkel Master
Naast de 8 online trainingen, hand-outs, transcripties (tekst), podcasts en groepsvragensessies via het internet ontvang je van mij acht telefonische 1-op-1 maatwerk coachingsessies van 60 minuten van mij persoonlijk waar we je ontwikkelingen van je ondernemerschap en onderneming bespreken. Dit doen we één keer per maand en daarin kun je me alles vragen.

Nadat je het traject hebt afgerond hebben we een laatste Coaching-call waarin we de ontwikkelingen van de afgelopen maanden bespreken en we je vervolgplannen bespreken.

Meld je aan

WAJW Online

€999,95

Excl. BTW

 • 8 Online Werk aan jouw Winkel trainingen
 • Hand-outs, Transcripties en podcast van alle trainingen
 • Levenslange toegang tot het trainingsmateriaal
 • 3 Maanden na afronding een 1-op-1 gesprek
 • 1-op-1 Maatwerk coaching (8x)
 • BONUS: Dik 2 uur aan geheimen over bedrijfsmodellen op basis van ‘gratis’
 • BONUS 2: 2,5 uur aan materiaal over mijn 7 grootste ondernemersblunders + als extra: vragen en opdrachten
 • BONUS 3: Dik 1 uur aan sleutels over het ‘klassieke netwerken’ en de slimste ICT-Toepassingen
 • BONUS 4: 1 uur aan cryptische lessen over de methode ‘Verkennen, Aanpakken en Versnellen’

Betaal je liever in termijnen? Stuur ons dan een mailtje via team@100procentondernemen.nl

WAJW VIP

€1999,95

Excl. BTW

 • 8 Online Werk aan jouw Winkel trainingen
 • Hand-outs, Transcripties en podcast van alle trainingen
 • Levenslange toegang tot het trainingsmateriaal
 • 3 Maanden na afronding een 1-op-1 gesprek
 • 1-op-1 Maatwerk coaching (8x)
 • BONUS: Dik 2 uur aan geheimen over bedrijfsmodellen op basis van ‘gratis’
 • BONUS 2: 2,5 uur aan materiaal over mijn 7 grootste ondernemersblunders + als extra: vragen en opdrachten
 • BONUS 3: Dik 1 uur aan sleutels over het ‘klassieke netwerken’ en de slimste ICT-Toepassingen
 • BONUS 4: 1 uur aan cryptische lessen over de methode ‘Verkennen, Aanpakken en Versnellen’

Betaal je liever in termijnen? Stuur ons dan een mailtje via team@100procentondernemen.nl

WAJW Master

€2999,95

Excl. BTW

 • 8 Online Werk aan jouw Winkel trainingen
 • Hand-outs, Transcripties en podcast van alle trainingen
 • Levenslange toegang tot het trainingsmateriaal
 • 3 Maanden na afronding een 1-op-1 gesprek
 • 1-op-1 Maatwerk coaching (8x)
 • BONUS: Dik 2 uur aan geheimen over bedrijfsmodellen op basis van ‘gratis’
 • BONUS 2: 2,5 uur aan materiaal over mijn 7 grootste ondernemersblunders + als extra: vragen en opdrachten
 • BONUS 3: Dik 1 uur aan sleutels over het ‘klassieke netwerken’ en de slimste ICT-Toepassingen
 • BONUS 4: 1 uur aan cryptische lessen over de methode ‘Verkennen, Aanpakken en Versnellen’

Betaal je liever in termijnen? Stuur ons dan een mailtje via team@100procentondernemen.nl

Dit is een online programma en dat heeft deze voordelen:

 • Je houdt altijd toegang
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week én dat 365 dagen per jaar
 • Je hoeft niet te reizen want je volgt het via internet
 • Je gaat aan de slag als het jou het beste past. Ochtend, middag, avond of s’nachts😉
 • Het scheelt je tijd omdat je niet hoeft te reizen. Tijd die je kunt besteden aan andere dingen.
 • Je vragen kun je mij sturen en deze bespreken we in de online vragensessies
 • De vragensessies lopen via het internet en nemen we op. Zodat jij ze ook digitaal tot je beschikking hebt en achteraf kunt beluisteren. Zo vaak als jij wilt en waar je ook wilt.

De 7 garanties van het Werk aan jouw Winkel programma

Gegarandeerd resultaat als je dit programma volgt.

Gegarandeerd geen technische kennis nodig.

Gegarandeerd voor elke ondernemer geschikt ongeacht of je nog wilt starten, net bent gestart of al jarenlang bezig bent.

Gegarandeerd 24 uur, 7 dagen per week en 365 dagen én voor altijd toegang tot de online trainingen en de bonussen.

Gegarandeerd 24 uur, 7 dagen per week en 365 dagen én voor altijd toegang tot de Hand-outs, Transcripties en Podcasts.

Gegarandeerd toepasbaar op elk moment, ook als je nu geen tijd hebt. Als je hier klikt kun je je direct aanmelden en binnen 1 minuut beginnen met succesvoller ondernemerschap.

Niet overtuigd? Dit is wat anderen zeggen:

“Het Werk aan jouw Winkel programma heeft er voor gezorgd dat we meer omzet en winst gingen realiseren dan dat we tevoren ooit hadden gedaan. Als we geen deel hadden genomen aan Martijn zijn Werk aan jouw Winkel programma, hadden we nooit gestaan waar we nu zouden staan in ons persoonlijke privé leven en in ons ondernemersleven!”

“Een eigen zwemschool naast mijn huidige baan. En een zwemschool waar ik op een persoonlijke manier 1-op-1 met kinderen kon werken. Dat was mijn droom.

Tijdens het Werk aan jouw Winkel programma heeft Martijn mij in de coachingsessies geholpen en geadviseerd bij het schrijven van mijn ondernemersplan, starten van mijn eigen zwemschool en wat daar praktisch en strategisch allemaal bij komt kijken.

De trainingen over Time Management en Acquisitie waren erg inspirerend en heb ik ook zeer veel aan gehad. Ook heeft hij er voor gezorgd dat hij met een simpel belletje binnen kwam bij een zwembad waar ik nu mijn eigen zwemschool heb. Ik keek ten eerste op tegen acquisitie, maar Martijn heeft me laten zien en ervaren dat Acquisitie juist leuk kan zijn. Martijn dank je wel!”

“Inmiddels zijn we anderhalf jaar met ons bedrijf bezig, zonder Martijn stonden we niet waar we momenteel staan. Martijn werkte voor ons als katalysator: hij zorgt ervoor dat wij met ons bedrijf op koers blijven en kunnen groeien!”

“Martijn heeft enorm veel ondernemerskennis- en ervaring, waarmee hij je rijkelijk kan voorzien. In mijn geval was een persoonlijk transformatieproces essentieel voor mijn ondernemerschap. Hij heeft mij de ruimte gegeven om dit proces aan te gaan en mij ondersteunende kansen en begeleiding geboden.”

“Nu, achteraf zie ik hoeveel ik dit ook echt nodig had! Dank daarvoor! Een flinke dosis zelfreflectie.”

“Martijn zet je aan het denken, komt met adviezen en hij zit sowieso boordevol met ideeën.”

“Tijdens het programma heb ik onder andere veel theoretische kennis op kunnen doen op het gebied van social media/marketing etc. De individuele momenten met Martijn heb ik als erg waardevol ervaren en dat heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd. Dit heeft mij bijvoorbeeld gebracht dat ik mij meer ga focussen op grotere projecten om zo meer bestaansrecht te creëren.”

“Het programma was een zeer waardevolle ondersteuning bij het opstarten van mijn bedrijf. Vertrouwen en stimulans. Ik zou geen verbeteringen voor het programma kunnen bedenken.

Het klankborden met Martijn heb ik als erg prettig en waardevol ervaren. Het heeft mij erg geholpen bij de doorstart. Zonder deze begeleiding was ik waarschijnlijk nog niet zo ver geweest.

Het heeft de ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht en is door mij als zeer waardevol ervaren.”

Ik ben wel overtuigd, ik reken direct af!

Voor wie is het Werk aan jouw Winkel programma bedoeld?

Dit programma is niet voor iedere pre startende of reeds gestarte ondernemer geschikt. Ik kan jou alleen helpen om succesvol te ondernemen als:

Je succesvoller wilt gaan ondernemen. Of al bezig bent met succesvoller ondernemen.

Je tijd vrijmaakt voor het volgen van trainingen en opdrachten.

Je tijd en geld wilt en kunt investeren in je ontwikkeling van je onderneming en ondernemerschap.

Het maakt daarbij niet uit of:

Je al gestart bent met je bedrijf of niet.

Je op dit moment nog niet structureel tijd kunt vrijmaken voor dit traject maar dat wel wil gaan doen.

Waar je woont of werkt of je bedrijf hebt. Zolang je maar beschikking hebt over een internetverbinding.

Wat voor bedrijf je wilt gaan starten of bent gestart.

Of je Zzp’er bent, een samenwerkingsverband hebt of een BV. Maakt niet uit!

Of je €1000 of € 100.000 omzet per maand hebt.

Ook in ‘minder goede’ branches is het mogelijk om succesvol te ondernemen. Vanaf 2006 heb ik 3 bedrijven opgericht. Het waren markten waar veel prijsconcurrentie was. Hoe kan het dat het mij wel lukte om jaarlijks een gezonde omzetgroei te realiseren van 75%? Ik deel het graag met je.

Dit programma is NIET bedoeld voor:

 • Aspirant ondernemers en reeds gestarte ondernemers die niet aan de slag gaan met de opdrachten, tips, tricks en strategieën en denken dat het allemaal zo maar ineens gaat veranderen
 • Aspirant ondernemers en reeds gestarte ondernemers die niet in zichzelf willen investeren in de vorm van tijd, geld en commitment
 • Aspirant ondernemers en reeds gestarte ondernemers die op basis van wat ik hier schrijf geen goed gevoel bij het programma Werk aan jouw Winkel en of bij Martijn hebben. Ik zou zeggen ‘volg je gevoel’.

Uniek programma voor pre startende ondernemers en reeds gestarte ondernemers in Nederland en België. De onderdelen uit dit programma heb ik in de loop van de afgelopen 14 jaren ontdekt en geperfectioneerd. Met als resultaten:

 • Ik heb vele pre startende en reeds gestarte ondernemers mogen begeleiden bij het Werk aan jouw Winkel programma. Ik ben hier erg dankbaar voor.
 • Vrijwel alle ondernemers realiseerden meer omzet, hadden meer focus en kregen meer tijd om te werken aan hun vakkennis, het ontwikkelen van nieuwe diensten of gingen juist minder werken omdat ze door het programma hun bedrijf succesvol hadden gemanaged.
 • Ik heb presentaties gegeven voor jonge startende ondernemers via de Kamer van Koophandel voor grote zalen.
 • Diverse bekende podcasters op het gebied van ondernemerschap hebben me geïnterviewd.
 • Ik werd geïnterviewd door het landelijke startersmagazine van de Kamer van Koophandel.
 • Blogger en auteur bij platforms Ik ga starten van Rabobank Nederland en het platform Sprout.
 • Heb ik de afgelopen jaren recordomzetten en recordwinsten geboekt.
 • Gingen vele deuren voor mij open die normaal dicht voor mij bleven. Dankbaar!

Oke Martijn, ik weet nu écht genoeg. Doe mij maar zo’n Werk aan jouw Winkel programma

Onze 100% Garantie: Niet goed, geld terug

Eigenlijk komt het er op neer dat ik je geen ‘niet goed, geld terug’ garantie kan geven. Want dit is een online programma en dan heb je volgens de wet geen ‘recht op retour’. Maar die garantie geef ik je toch!

Dus in het onwaarschijnlijkste geval dat je binnen 3 maanden na je aanmelding ervaart dat dit programma je niet helpt, stuur me dan een e-mail en je krijgt het bedrag weer terug.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat jij je aanmeldt?

Blijf er dan niet mee zitten en stuur mij gerust een mailtje via: team@100procentondernemen.nl

En wie weet zien we elkaar weer!