fbpx

VIP Coaching

Exclusief 1-op-1 Maatwerk Online coachingstraject voor ondernemers die succesvoller willen ondernemen

Exclusieve Coaching waardoor honderden aspirant en reeds gestarte ondernemers succesvoller zijn gaan ondernemen

Succesvoller én gelukkiger ondernemen

Beste aspirant of reeds gestarte ondernemer,

Heb jij het gevoel dat er meer in jouw ondernemerschap en onderneming zit en het gevoel dat je onbenut potentieel laat liggen?

Heb jij het gevoel dat jij je ondernemerschap anders moet gaan aanpakken maar weet je niet waar je moet beginnen?

De realiteit is dat veel ondernemers weten dat ze veel succesvoller kunnen ondernemen maar geen actie ondernemen. Ze laten hun onbenutte potentieel liggen.

Veel ondernemers zijn niet bezig met het benutten van hun volledige potentieel. Ze zijn vaak bezig met de waan van de dag dat zich vaak als patroon blijft herhalen. Dag in, dag uit. Week in, week uit en voordat je er erg in hebt: week in, week uit.

Zelf heb ik jarenlang ook in zo’n patroon mijn ondernemingen opgezet en laten groeien totdat ik merkte dat ik met het ondernemerschap worstelde.

Ik was hierin niet happy en het beïnvloedde mijn leven en gezondheid. Ik ben op zoek gegaan naar ervaren ondernemers die ook konden coachen maar deze waren er niet.

Ik was het geworstel meer dan zat, besloot dat het anders moest en gooide het roer om.

Een nieuwe reis diende zich aan.

Ik ging me nog meer verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en de sleutels tot succesvoller ondernemen.

Eind 2010 besloot ik mijn twee bedrijven te verkopen en andere ondernemers te helpen op het gebied van succesvol ondernemen en mijn ondernemerschap anders vorm te geven.

Het coachen is een mix van mijn eigen ondernemerschap, de ervaring die ik heb opgedaan in de vele coachingsgesprekken, theorie en mijn eigen intuïtie.

De afgelopen jaren heb ik vele aspirant en reeds gestarte ondernemers gesproken en gecoacht bij hun ondernemersreis. Meld je hier direct aan en laat mij je helpen bij je ondernemersreis.

Eén daarvan was Jannes. Hij wilde al jarenlang voor zichzelf beginnen. Hij was echter een tijd ziek geweest. Hij wilde heel graag voor zichzelf starten maar wist niet hoe hij dat moest gaan doen. Jannes kwam in een VIP coachingstraject terecht waarbij we stap voor stap zijn bedrijf zijn gaan starten en met succesvol resultaat, want inmiddels draait Jannes een zeer goede omzet en kocht hij na 4 maanden een andere auto en heeft hij meer dan genoeg geld om zijn dromen te verwezenlijken.

Diana wilde ook voor weer voor zichzelf beginnen. In het verleden was ze al een bedrijf gestart maar ze raakte i.v.m. privéomstandigheden in een neerwaartse spiraal, totdat ze uiteindelijk haar bedrijf moest stoppen en met een burn-out thuis kwam te zitten. Stapje voor stapje is ze weer begonnen met het ondernemerschap met behulp van Martijn en draait ook zij een goede omzet met haar talenten en passies. Dit geeft haar veel voldoening.

En tot slot Jakob en Rikka die beidden een bedrijf hadden. Zij doet aan vilten en Jacob heeft een schilder en onderhoudsbedrijf. Toen ik ze leerde kennen ging het niet goed met hun bedrijven. Ze zaten al jaren in de neerwaartse spiraal en zagen geen mogelijkheden meer om hun beidde bedrijven weer in een opwaartse spiraal te krijgen. We hebben een plan gemaakt hoe ze het zouden kunnen gaan aanpakken. Het uitvoeren van het plan ging niet altijd makkelijk met ups en downs. Hetzelfde jaar draaiden ze beidden vele malen hogere omzetten en winsten dan de jaren daarvoor. Hierdoor kunnen ze ook weer meer in zichzelf en hun bedrijven investeren.

Doe nu ook de beste investering in jezelf een boek een VIP Coachingstraject.

Dit is wat deelnemers schrijven over het VIP coachingstraject:

“Mijn werkzaamheden zijn erg breed en bieden tal van kansen en iedere dag zijn er wel nieuwe ideeën te lanceren. Martijn van der Tuin wist voor mij uitstekend de juiste ideeën hieruit te filteren en prioriteiten mee te geven. Vervolgens worden er door Martijn van der Tuin prima handvatten meegegeven om de uitvoering hiervan tot een goed einde te brengen. Een uurtje praten met Martijn van der Tuin levert gegarandeerd nieuwe en goede plannen op om uw bedrijf een stap hogerop te helpen!” – Rolf Boer

“Ik heb Martijn leren kennen als een gedreven coach met passie voor zijn vak. Hij is in staat om op een positieve en vernieuwende wijze met je mee te denken in de uitdagingen waar je als persoon én als bedrijf voor staat. Martijn is voor mij een zeer waardevolle sparringpartner geweest en heeft mij geholpen richting te geven aan mijn verdere (bedrijfs)ontwikkeling. Zijn manier van werken zou ik omschrijven als professioneel, no-nonsens en daadkrachtig en dat spreekt mij erg aan. Als coach een welkome frisse wind en als persoon inmiddels een waardevolle relatie, waarmee ik nog regelmatig goede gesprekken mee heb.” – Erwin Mulder

Voor wie is een VIP coachingstraject bedoeld?

Dit traject is niet voor iedere aspirant of reeds gestarte ondernemer geschikt. Ik kan jou alleen helpen om succesvol te ondernemen als:

 • Je succesvoller wilt gaan ondernemen. Of al bezig bent met succesvoller ondernemen;
 • Jij voor een periode van 8 sessies, gemiddeld 1 x per maand, wil werken aan je onderneming en ondernemerschap;
 • Je tijd vrijmaakt voor het volgen van dit traject met de daarbij behorende opdrachten;
 • Je tijd en geld wilt en kunt investeren in de ontwikkeling van je onderneming en ondernemerschap;
 • Je samen met mij de stap wilt zetten naar succesvol ondernemerschap;
 • Je anders bent dan veel andere mensen omdat je bereid bent om in jezelf én je bedrijf te investeren.

Het maakt daarbij niet uit of:

 • Je al gestart bent met je bedrijf of niet;
 • Je op dit moment nog niet structureel tijd kunt vrijmaken voor dit traject maar dat wel wilt gaan doen;
 • Waar je woont of werkt of je bedrijf hebt. Zolang je maar beschikking hebt over een internetverbinding;
 • Wat voor een bedrijf je wilt gaan starten of bent gestart;
 • Of je Zzp’er bent, een samenwerkingsverband hebt of een BV; Maakt niet uit!
 • Of je €100 of € 100.000 omzet per maand hebt.

Zo’n VIP Coachingstraject is écht iets voor mij, ik meld me gewoon nu direct aan!!!

Onderwerpen van VIP coaching trajecten die vaak terugkomen zijn:

 • Ik wil een eigen bedrijf starten maar weet niet waar ik moet beginnen. Help!
 • Ik ben al gestart en wil doorgroeien naar meer klanten, meer omzet en personeel. Hoe doe ik dat allemaal?
 • Ik heb een samenwerkingsverband opgezet maar dit loopt niet lekker. Hoe kunnen we dat weer lekker laten lopen?
 • Ik wil naast mijn huidige verdienmodellen nog meer verdienmodellen in mijn bedrijf opzetten maar heb hier geen ervaring mee. Kun je me helpen?
 • Oei, ik groei met mijn bedrijf en weet niet wat er allemaal bij komt kijken. Hoe organiseer ik deze groei?
 • Ik wil groeien naar meer vestigingen maar weet niet hoe ik dat moet gaan realiseren.
 • Klanten werven vind ik eng maar moet ik wel gaan doen. Wat komt daar allemaal bij kijken?
 • Hoe organiseer ik de taken en vaardigheden die allemaal komen bij ondernemerschap?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen als ondernemer?
 • Ik ben heel erg druk met allemaal projecten, brandjes en lopende zaken maar dit levert me geen geld op. Hoe komt dat en wat kan ik daar aan doen?
 • Ik heb een bedrijf en wil graag klanten krijgen. Hoe krijg ik een constante klantenstroom en komen de klanten juist naar mij toe?
 • Ik zie een kans en weet niet hoe ik die moet gaan verzilveren of hoe ik moet inspelen op veranderende marktomstandigheden.
 • Je hebt eerder ondernomen maar dat liep niet zo goed af, toch begint het weer te kriebelen om weer te gaan ondernemen. What to do?
 • En nog veel meer…

Dit traject is NIET bedoeld voor:

 • Aspirant en reeds gestarte ondernemers die niet aan de slag gaan met de opdrachten, tips, tricks en strategieën en denken dat het allemaal zo maar ineens gaat veranderen.
 • Aspirant en reeds gestarte ondernemers die niet in zichzelf willen investeren in de vorm van tijd, geld en commitment.
 • Aspirant en reeds gestarte ondernemers die niet tegen feedback en duidelijkheid kunnen. Ik zeg waar het op staat en dat kan soms best confronterend zijn. Maar dit is soms nodig om resultaten te realiseren.
 • Aspirant en reeds gestarte ondernemers die op basis van wat ik hier schrijf geen goed gevoel bij dit traject en of bij Martijn hebben. Ik zou zeggen ‘volg je gevoel hierin’.

Dit is wat nog meer deelnemers schrijven over het VIP coachingstraject:

“Martijn helpt je uit je ‘comfort zone’ te stappen en zorgt dat je gaat bewegen. Zijn aanpak is pragmatisch en concreet. Als beginnend ondernemer wist ik niet goed hoe ik nieuwe opdrachten kon binnenhalen. Nu weet ik perfect waar mijn zwakke en sterke punten zitten, op welke wijze ik mijn bedrijf moet positioneren en mezelf kan profileren en welke stappen ik moet zetten om nieuwe opdrachten binnen te krijgen.” – Jan-Willem

“Ondanks zijn onbekendheid in mijn branche heeft hij me als sparringpartner laten inzien dat er nieuwe kansen zijn en dat het nemen van risico’s er voor kan zorgen dat ik en mijn bedrijf verder kunnen groeien. Ook gaf Martijn zeer bruikbare en waardevolle tips, die direct ingezet konden worden binnen het bedrijf. Door Martijn heb ik geleerd wat het ondernemerschap precies inhoud en hoe ik mij hierin kan blijven ontwikkelen door het zien en ingaan op nieuwe kansen.” – Roland

“Fijne sparsessie met Martijn van der Tuin gehad. Binnen een paar uur wist hij mijn onzekerheid over mijn onderneming om te buigen in positiviteit. En met zijn frisse blik en creatieve ideeën stimuleert hij tot kritisch nadenken en op te staan voor nieuwe ideeën.” – Christine

“Martijn weet goed te analyseren waar de knelpunten in mijn bedrijf zitten. Daarnaast heeft hij mij weten te motiveren deze knelpunten zelf aan te pakken en op te lossen. Eigenlijk precies wat ik verwacht van een coach!” – Mireille

“Voordat ik bij Martijn kwam, had hij zich al verdiept in wat ik deed. Hierdoor werden de gesprekken een stuk eenvoudiger en heeft hij me goede tips kunnen geven. Ook kwam hij met een aantal creatieve ideeën.” – Bart

Weet je genoeg? Dan kun je je hier direct aanmelden en beginnen met succesvoller ondernemerschap.

Mijn ervaring is dat deelnemers van coachingstrajecten, ongeacht de coaching onderwerpen, gegarandeerd de volgende resultaten boeken:

 • Meer zelfvertrouwen als mens en meer zelfvertrouwen als ondernemer krijgen.
 • Meer zelfinzicht hebben en meer inzicht hebben in hun bedrijf.
 • Meer inzicht hebben in wat er nodig is om hun doelen en dromen te realiseren.
 • Meer helderheid hebben in wat ze met hun bedrijf willen realiseren en een duidelijker beeld hebben hoe ze hun doelen gaan realiseren.
 • Relaxter zijn geworden in het ondernemen omdat ze meer consequent met de toekomst van hun bedrijf bezig zijn.
 • Meer inzicht hebben waardoor je soms moeilijke keuzes moet maken om het op langere termijn makkelijker te hebben.
 • Meer tijd hebben die ze gebruiken voor andere zakelijke uitdagingen of juist niet gebruiken voor zakelijke projecten en dus meer (vrije) tijd voor privé 😉Jippie!
 • Bewuster met hun energie en tijd omgaan omdat ze weten dat dit de belangrijkste componenten zijn voor succesvol ondernemerschap.
 • Meer openstaan voor persoonlijke ontwikkeling omdat ze weten dat juist zij en niemand anders de belangrijkste persoon zijn in hun onderneming en ondernemerschap zijn.
 • Meer inzicht in marketing, acquisitie en omzet hebben.

Je investering voor een 1-op-1 VIP coaching programma bedraagt

€1999,95 exclusief 21% btw.

Dit bedrag kun je aftrekken van de belasting als je (aspirant) ondernemer bent.
Een traject bestaat uit 8 sessies waarbij we gemiddeld 1x per maand een afspraak hebben van 60 minuten.

Betaal je liever in termijnen? Dat kan ook, stuur ons dan gerust een mailtje via team@100procentondernemen.nl

Mijn kennis op het gebied van succesvol ondernemen heb ik in de loop van de afgelopen 14 jaar geperfectioneerd. Met als resultaten:

 • Ik heb vele pre startende en reeds gestarte ondernemers mogen begeleiden bij het Werk aan jouw Winkel programma. Ik ben hier erg dankbaar voor.
 • Vrijwel alle ondernemers realiseerden meer omzet, hadden meer focus en kregen meer tijd om te werken aan hun vakkennis, het ontwikkelen van nieuwe diensten of gingen juist minder werken omdat ze door het programma hun bedrijf succesvol hadden gemanaged.
 • Ik heb presentaties gegeven voor grote zalen met jonge startende ondernemers via de Kamer van Koophandel.
 • Diverse bekende podcasters op het gebied van ondernemerschap hebben mij geïnterviewd.
 • Ik werd geïnterviewd door het landelijke startersmagazine van de Kamer van Koophandel.
 • Blogger en auteur bij platformen zoals Ik Ga Starten van Rabobank Nederland en Sprout.nl.
 • Heb ik de afgelopen jaren recordomzetten en recordwinsten geboekt.
 • Vele deuren zijn voor mij open gegaan die anders voor me dicht waren gebleven. Dankbaar!

Waarom duurt het traject 8 maanden?
Mijn ervaring is dat 8 maanden een periode is om het succesvoller ondernemen te realiseren

Kan ik ook losse coachingsessies bij je afnemen?
Nee, als ik met ondernemers werk dan is dit voor een periode van 8 maanden. Wil je puur een keer praten over verbeterpunten binnen je bedrijf? Dan kan ik je ook een doorbraakgesprek aanraden. Meer info hierover kun je hier vinden.

Is deze coaching voor elke ondernemer waardevol?
Mijn advies is dat elke ondernemer in de wereld regelmatig uit zijn bedrijf moet stappen om te praten, te sparren en doelen te stellen binnen en buiten zijn bedrijf.

Hierdoor krijgt de ondernemer meer inzicht, overzicht en rust. De beste ideeën, ingevingen krijg je vaak door afstand te nemen van je bedrijf. Dus ja, deze coaching is voor elke ondernemer waardevol, echter niet elke ondernemer is bereid in zichzelf te investeren. Jammer, want de belangrijkste persoon binnen jouw bedrijf ben jij; de ondernemer!

Heb je nog vragen of twijfels, voordat jij je aanmeldt?

Blijf er dan niet mee zitten en stuur mij gerust een mailtje via: team@100procentondernemen.nl

En wie weet zien we elkaar weer!