fbpx

Doorbraakgesprek

Doorbraakgesprek

499,95 Excl. btw

Een Doorbraakgesprek is voor ondernemers die ervoor kiezen om succesvoller te ondernemen en de volgende stap in hun ondernemerschap willen zetten.

Voor elke ondernemer is een doorbraakgesprek van waarde. Het maakt niet uit of je een zzp’ers bent, een vof hebt of een BV met één of juist meerdere vestigingen. En het maakt mij ook niet uit of je wel of geen personeel hebt. Ik help je graag verder in een Doorbraakgesprek.

Zodra ik je betaling heb ontvangen, neem ik binnen 48 uur persoonlijk contact met je op om een Doorbraakgesprek in te plannen.

Wat deelnemers zeggen over een Doorbraakgesprek:

“Martijn van der Tuin is goed in het stellen van de juiste vragen en kan goed luisteren; twee onmisbare vaardigheden bij het formuleren van nieuwe diensten en producten.”

Gertjan

“Ik heb Martijn van der Tuin leren kennen als een gedreven, creatieve en vakkundig ondernemende kennisdeler. Zet je aan tot ‘out of the box’ denken.”

Claudia

“Wij hebben een leuk en goed gesprek gehad met Martijn van der Tuin over welke maatschappelijke rol het sportpark en/of de vereniging Eems Boys kan vervullen. Martijn van der Tuin heeft enthousiast meegedacht en ons waardevolle tips gegeven hoe we hier invulling aan kunnen geven.”

Epko

“Martijn is doelgericht. Als hij een doel stelt, gaat hij er voor. Daarnaast neemt hij een hoop energie en enthousiasme mee en weet hij dit in te zetten om mensen te mobiliseren.

Binnen het JBN (Jonge Bedrijven Netwerk) is hij een gedreven voorzitter geweest die als doel had om het netwerk weer een nieuw leven in te blazen en dat is hem gelukt. Achter de schermen heeft hij veel werk verzet in de organisatie en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Hierdoor heeft de voorzitter na hem zijn lijn kunnen voortzetten en uitbouwen tot waar het netwerk nu staat.”

John

“Vol energie en met nieuwe ideeën ging ik na het kennismakingsgesprek met Martijn van der Tuin naar huis! Martijn van der Tuin heeft veel kennis van zaken omtrent het ondernemerschap.

Hij heeft mij o.a. adviezen gegeven over mijn website en hoe meer klanten te werven. Dit heeft hij op een positieve en constructieve manier gedaan.

Daarnaast vind ik het echt een belangrijke aanvulling dat hij op een prettige manier contact maakt en zijn gevoel en intuïtie hierbij gebruikt.”

Lisette

“Ondanks dat ik een echte prater ben en ik Martijn veel (achtergrond) informatie wilde vertellen, weet Martijn snel de kern eruit te vissen en dan direct to-the-point te komen.

Hij draait nergens om heen en confronteert je gelijk met de feiten. Hierbij laat hij je kritisch naar jezelf en je werkzaamheden kijken. Martijn denkt graag mee en laat je ontdekken wat je nou eigenlijk echt wil. Misschien weet je dit (diep van binnen) wel, maar de argumenten om datgeen juist wel of niet te doen, weet hij als geen ander van tafel te vegen.

Ik ben bij Martijn weggegaan met het gevoel van “hij heeft gelijk, ik ga het gewoon doen!”. Daarom kan ik elke ondernemer een gesprek met Martijn van der Tuin van harte aanbevelen!”

Daniël

“Martijn van der Tuin heeft helder voor ogen waar hij met zijn bedrijf 100% Ondernemen naartoe wil. En hier handelt hij ook naar. Martijn van der Tuin komt met verfrissende ideeën en laat je nadenken over welk pad je zelf wilt bewandelen als zelfstandige/ondernemer. Hij komt met duidelijke adviezen en deelt zijn kennis graag.”

Jorine

“Martijn is in staat om op een natuurlijke wijze mensen hun sterke (en zwakke!) punten in te laten zien. Vervolgens geeft hij de juiste tips om hiermee concreet aan de slag te gaan en hier zakelijke successen mee te boeken.

In combinatie met een scherpe blik en veel ondernemersgeest is Martijn een aangename en zinvolle sparringpartner.”

Rob

“Na zijn inspirerende presentatie in het kader van de Startersdag voor de Kamer van Koophandel heb ik Martijn ontmoet.

In een sparsessie met hem, heb ik een aantal belangrijke handvaten gekregen die ik nader uit kan diepen. Mijn ervaring met Martijn is zeer positief, naast dat hij kundig overkomt is hij een enthousiaste en gedreven persoon.”

Wendy

“Martijn is een trainer die niet van gezeur houdt. Hij komt met een concrete aanpak en kan zich goed inleven. Ik merk dat ik van een relatief korte ‘sessie’ veel heb opgestoken. Martijn is waardevol voor startende ondernemers omdat hij snel een schets kan geven van problemen en oplossingen.”

David

“Genoten heb ik van mijn gesprek met Martijn van der Tuin! Martijn is inspirerend, to the point, oprecht, heeft beide benen op de grond, verstand van zaken, hij is oplossingsgericht én heeft een geweldig luisterend oor!

Martijn adviseert, geeft tips maar laat de ‘cliënt’ vooral zelf ook meedenken. Ja…. ik zou Martijn zo aanraden! Nou ja… dat heb ik net gedaan! Bel hem, app hem, mail hem voor een doorbraakgesprek! Gewoon doen!”

Kara

“Op een duidelijke, prettige manier heeft Martijn mij nieuwe ideeën gegeven voor mijn bedrijf. Martijn is een sparringpartner met humor die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor eindigt een gesprek met hem met in concrete acties en vernieuwde motivatie.”

Runa

“Martijn van der Tuin is een goede sparringpartner voor onze onderneming. Hij heeft ons ontzettend op weg geholpen in de beginfase: het zoeken van een goed verdienmodel, tips geven over ondernemerschap en creatieve marketing. Ik zou graag meer van zijn diensten gebruik maken en kan het iedere jonge ondernemer aanraden.”

Stephan

“Als startende ondernemer is het, naar aanleiding van een uitnodiging op de Startersdag van de Kamer van Koophandel, een goed idee geweest om een uurtje te sparren met Martijn. Deze zin is een hele mond vol.

Martijn zet met zijn kennis en kunde je met beide voeten aan de grond en geeft je naar aanleiding van een paar ingestuurde vragen een juiste feedback. Martijn heeft ervoor gezorgd dat ik focus heb als starter, de juiste doelgroep kan gaan benaderen en dit ook op de juiste manier ga realiseren. Ik kan dit iedere starter aanbevelen! Way Of Working”

Willem