fbpx

Werk aan jouw Winkel Master

Werk aan jouw Winkel Master

2.999,95 Excl. btw

Dé training waardoor honderden ondernemers succesvoller zijn gaan ondernemen én meer omzet zijn gaan realiseren!

In dit online programma ontvang je 8 online trainingen met praktische tips, tricks, strategieën en formats. Ook ontvang je de hand-outs, transcripties (tekst) zodat je alles rustig kunt lezen en podcasts voor als je de training liever beluisterd.

Zodra ik je betaling heb ontvangen, ontvang je binnen 1 minuut de inloggegevens zodat je direct aan de slag kunt met de trainingen en de gratis bonussen.

Binnen 48 uur neem ik persoonlijk contact met je op om de maatwerk 1-op-1 coaching in te plannen en een eindgesprek.

Wat deelnemers zeggen over het Werk aan jouw Winkel programma:

ja, zelfs geschreven referenties die ik door de jaren heen heb verzameld 😉

“Martijn is een heldere stok achter de deur die je weet te prikkelen tot het stellen van de juiste prioriteiten, het nakomen van gemaakte afspraken en het inzichtelijk maken van de logische vervolgstappen binnen het traject van je eigen onderneming. Zijn doelgerichtheid werkt aanstekelijk, zijn kennis is breed en als persoon is hij zakelijk, energiek, creatief en intuïtief. Een combinatie van facetten die hem tot een goede coach maken.”

Carmen

“Het was een zinvol programma met interessante kennis waarbij het zeker van belang is wie het geeft. Voor mij is Martijn van der Tuin een bevlogen ondernemer en inspiratiebron.

Ik kan ieder, die zijn/haar bedrijf een boost wil geven en beter op de kaart zetten, dit programma met Martijn van harte aanbevelen!!”

Anna

“Martijn heeft me geleerd dat het “op-je-eigen-manier- promoten-van- je-bedrijf-en-je-persoon” erg belangrijk is. Op deze manier hebben we grotendeels onze klanten gevonden en banden opgebouwd. Na een paar maanden had ik al een vast klantenbestand opgebouwd en daar wil ik Martijn erg voor bedanken!”

Angelique

“Als mensen ons vragen om het programma in onze eigen woorden te omschrijven dan zouden we zeggen:

Een programma om jezelf weer op een heldere manier naar je eigen bedrijf te (laten) kijken en hier eventueel verandering in aanbrengen.”

Jan & Christina

“Door het Werk aan jouw Winkel programma heb ik veel nieuwe informatie ontvangen en ook erg veel nieuwe dingen geleerd. Als jonge ondernemer is het belangrijk om hulp te kunnen krijgen en daar is dit een uitstekend programma voor.”

Ayman

“Een jaar geleden zag ik geen toekomst meer voor mijn bedrijf. Dat is omgebogen naar weer plezier in werken, kleine en grote opdrachten binnen halen. Er is weer positieve energie naar boven gekomen. En daardoor is ook weer meer omzet gehaald.”

Jakob

“Door het programma heb ik nieuwe mogelijkheden om producten neer te zetten leren kennen en heb ik inzicht gekregen in hoe ik marketing en social media beter kan toepassen. Zonder dit programma was de ontwikkeling van mijn bedrijf nooit zo snel gegaan en had ik weinig nieuwe klanten gehad. Dit traject heeft mij doen beseffen dat een ander product mij veel meer mogelijkheden geeft om meer klanten te krijgen. Een aanrader voor andere ondernemers!”

Sietske

“In no-time had ik voldoende klanten en genereerde ik een inkomen dat ver boven de bijstandsnorm was. We kunnen nu veel meer dingen doen, hoeven minder na te denken over geld en hebben geen financiële stress meer. Mijn vrouw, dochters en zoon helpen ook mee en samen zijn we nu een echt ‘familiebedrijf’.

Ik heb erg veel aan Martijn gehad en kan hem bij iedereen aanbevelen die een bedrijf wil gaan starten of al gestart is en succesvoller wil gaan ondernemen.”

Jannes

“Martijn heeft enorm veel ondernemerskennis- en ervaring, waarmee hij je rijkelijk kan voorzien. In mijn geval was een persoonlijk transformatieproces essentieel voor mijn ondernemerschap. Hij heeft mij de ruimte gegeven om dit proces aan te gaan en mij ondersteunende kansen en begeleiding geboden.”

Jitske

“Het programma was een zeer waardevolle ondersteuning bij het opstarten van mijn bedrijf. Vertrouwen en stimulans. Ik zou geen verbeteringen voor het programma kunnen bedenken.

Het heeft de ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht en is door mij als zeer waardevol ervaren.”

Ed

“Het was een fantastisch programma. Het ging over zaken waarover het moest gaan, d.w.z. dat de onderwerpen essentieel waren én dat ik klaar was voor deze thema’s en de aanpak die Martijn had.

Ik geloof nu dat ik in staat ben om financieel onafhankelijk te worden en een succes van mijn bedrijf te maken.

De belangrijkste opbrengst van het Werk aan jouw Winkel programma is dat ik me heb ontwikkeld van onzeker en twijfelend naar vertrouwen en ondernemingslust.”

Emma

“Tijdens het programma heb ik veel kunnen leren over het verbeteren van mijn marketing. Het was erg leerzaam en door dit programma heb ik het inzicht gekregen dat ik in de toekomst scherper moet blijven op ondernemerschap.”

Gert Jan

“Inmiddels pacht ik drie goede locaties en kan ik na 6 maanden na de start volledig in mijn eigen onderhoud voorzien, daar ben ik heel erg blij mee!”

Jacob

“Groeien! Dat is wat ik samen met mijn vrouw en ons bedrijf wilde bereiken. Martijn heeft ons daar als Coach en Ondernemer zeer kundig bij geholpen. Tijdens het programma stond de groei, mijn rol als ondernemer en het professionaliseren van ons bedrijf centraal.
Dit is erg goed gelukt want we groeiden door naar 4 man personeel in een half jaar tijd.”

Ricardo & Annelies

“We zijn jaren geleden gestart met de autorijschool maar merkten al snel dat we toch meer uit ons bedrijf en ondernemerschap wilden halen. Via ons netwerk kwamen we in contact met Martijn van der Tuin. Hij is Coach en Ondernemer en weet waar hij over praat, omdat hij zelf met zijn voeten in de klei staat en heeft gestaan.”

Tinus & Marina