fbpx

VIP Coaching

VIP Coaching

1.999,95 Excl. btw

Exclusieve Coaching waardoor honderden aspirant en reeds gestarte ondernemers succesvoller zijn gaan ondernemen.

Door het VIP Coaching programma krijgt de ondernemer meer inzicht, overzicht en rust. De beste ideeën, ingevingen krijg je vaak door afstand te nemen van je bedrijf. 

De beste investering die je kunt doen binnen je bedrijf, is in jezelf; dé ondernemer.

Zodra ik je betaling heb ontvangen, neem ik binnen 48 uur persoonlijk contact met je op om de maatwerk 1-op-1 coaching in te plannen.

Wat deelnemers zeggen over de VIP Coaching:

“Martijn weet goed te analyseren waar de knelpunten in mijn bedrijf zitten. Daarnaast heeft hij mij weten te motiveren deze knelpunten zelf aan te pakken en op te lossen. Eigenlijk precies wat ik verwacht van een coach!”

Mireille

“Voordat ik bij Martijn kwam, had hij zich al verdiept in wat ik deed. Hierdoor werden de gesprekken een stuk eenvoudiger en heeft hij me goede tips kunnen geven. Ook kwam hij met een aantal creatieve ideeën.”

Bart

“Als filmer en producent herken ik snel het talent van mensen die helder de kern van een situatie zien, kunnen visualiseren, overdragen, en met de juiste timing iets in beweging zetten.

Vanaf mijn eerste ontmoeting met Martijn zijn het o.a. deze talenten die hij als coach inzet. Op een natuurlijke manier pakt hij de kern van jouw boodschap en stelt hij zich voor hoe jij jouw onderneming vanuit nieuwe invalshoeken in beweging kan zetten.

Martijn is een energieke en betrokken coach met wie je prettig en resultaatgericht kunt samenwerken.”

David

“Martijn helpt je uit je “comfort zone” te stappen en zorgt dat je gaat bewegen. Zijn aanpak is pragmatisch en concreet. Als beginnend ondernemer wist ik niet goed hoe ik nieuwe opdrachten kon binnenhalen.

Nu weet ik perfect waar mijn zwakke en sterke punten zitten, op welke wijze ik mijn bedrijf moet positioneren en mezelf kan profileren en welke stappen ik moet zetten om nieuwe opdrachten binnen te krijgen.”

Jan-Willem

“Naast de online verkoop doe ik zelf aan actieve verkoop en dit heeft me de afgelopen twee jaar een zeer snel groeiende omzet opgeleverd.

Maandelijks heb ik een coaching gesprek met Martijn waarbij we naast de lopende zaken, vaak inzoomen op de verkoop en groei in omzet, afzet en het optuigen van je organisatie. Dit levert me inzicht, overzicht en waardevolle tips op die ik gebruik in mijn bedrijf en verkoopwerkzaamheden.”

Chris

“We waren onder de indruk, want Martijn wist met zijn expertise meteen de vinger op de zere plek te leggen. Tegelijkertijd kwam hij ook met oplossingen om deze pijnpunten aan te pakken. Dat was precies wat we nodig hadden.

Inmiddels zijn we anderhalf jaar met ons bedrijf bezig, zonder Martijn stonden we niet waar we momenteel staan. Martijn werkte voor ons als katalysator: hij zorgt ervoor dat wij met ons bedrijf op koers blijven en kunnen groeien!”

Dick & Ginetta

“Mijn werkzaamheden zijn erg breed en bieden tal van kansen en iedere dag zijn er wel nieuwe ideeën te lanceren. Martijn van der Tuin wist voor mij uitstekend de juiste ideeën hieruit te filteren en prioriteiten mee te geven.

Vervolgens worden er door Martijn van der Tuin prima handvatten meegegeven om de uitvoering hiervan tot een goed einde te brengen. Een uurtje praten met Martijn van der Tuin levert gegarandeerd nieuwe en goede plannen op om uw bedrijf een stap hogerop te helpen!”

Rolf

“Binnen een paar uur wist hij mijn onzekerheid over mijn onderneming om te buigen in positiviteit. En met zijn frisse blik en creatieve ideeën stimuleert hij tot kritisch nadenken en op te staan voor nieuwe ideeën.”

Christine

“Ik heb Martijn leren kennen als een gedreven coach met passie voor zijn vak. Hij is in staat om op een positieve en vernieuwende wijze met je mee te denken in de uitdagingen waar je als persoon én als bedrijf voor staat.

Martijn is voor mij een zeer waardevolle sparringpartner geweest en heeft mij geholpen richting te geven aan mijn verdere (bedrijfs)ontwikkeling. Zijn manier van werken zou ik omschrijven als professioneel, no-nonsens en daadkrachtig en dat spreekt mij erg aan.

Als coach een welkome frisse wind en als persoon inmiddels een waardevolle relatie, waarmee ik nog regelmatig goede gesprekken mee heb.”

Erwin

“Ik zocht binnen mijn bedrijf een nieuwe uitdaging. Ik wilde mij verder ontwikkelen en meer zijn als alleen meewerkend eigenaar.

Ondanks zijn onbekendheid in mijn branche heeft hij me als sparringpartner laten inzien dat er nieuwe kansen zijn en dat het nemen van risico’s er voor kan zorgen dat ik en mijn bedrijf verder kunnen groeien. Ook gaf Martijn zeer bruikbare en waardevolle tips, die direct ingezet konden worden binnen het bedrijf.

Door Martijn heb ik geleerd wat het ondernemerschap precies inhoud en hoe ik mij hierin kan blijven ontwikkelen door het zien en ingaan op nieuwe kansen.”

Roland