fbpx

Wil jij ook succesvoller ondernemen?

Lees mijn gratis e-book!

Sinds 2006 heb ik een aantal bedrijven opgezet, laten groeien en weer verkocht. Na de succesvolle verkoop van mijn twee bedrijven besloot ik in 2011 mijn ervaringen te delen met ondernemers.

Vanaf 2011 heb ik honderden verschillende doorbraak- en coachingsgesprekken gevoerd met aspirant- en reeds gestarte ondernemers en mijn tips en inzichten gedeeld op platforms voor ondernemers, zoals Sprout en Ik Ga Starten van Rabobank Nederland.

In dit gratis e-book schrijf ik over hoe ik mijn bedrijven ben gestart, welke obstakels ik tegenkwam en hoe ik deze heb overwonnen. Ook schrijf ik over mijn ondernemersblunders en hoe jij deze kunt voorkomen. 

Daarnaast schrijf ik over fouten en inzichten in mijn eerste 8 jaar als ondernemer, de uitdagingen die op mijn pad kwamen en hoe ik jaarlijks mijn bedrijf met méér dan 75% omzet liet groeien in een markt vol prijsconcurrenten.

Het e-book staat vol vragen en opdrachten om (nóg) succesvoller te ondernemen en is al door 1000+ ondernemers uit Nederland, België en de Nederlandse Antillen gedownload en gelezen.

Mijn e-book geeft je veel inspiratie én praktische inzichten die je direct kunt toepassen. Je ontdekt bewezen tips, trucs en strategieën zoals:

  • Welke 7 ondernemersblunders ik maakte en hoe jij ze kunt voorkomen.
  • Welke verschillende rollen en taken je hebt als je een bedrijf start en welke het beste bij jou passen.
  • Waarom je structureel niet IN je bedrijf moet werken maar juist AAN en waarom ik zo stom was om dat niet te doen.
  • Waar ik jarenlang vele duizenden euro’s, veel tijd en energie in stak, zonder dat het mij iets opleverde.
  • Hoe ik mijn bedrijven uit het niets startte, hoe jij dit ook kunt doen en waarom ‘goed zijn in je vak’ niet automatisch betekent dat je ook een goede ondernemer bent.
  • Wat voor type ondernemers er zijn, wat voor type jij bent.
  • Hoe ik mijn bedrijven volgens mijn boekhouder voor de ‘absolute hoofdprijs’ verkocht.
  • En nog veel meer…

Het e-book aangevraagd maar niet aangekomen?

Het kan zijn dat de e-mail met daarin het e-book in een reclame- of spammap van je mailbox terecht komt. Zit de e-mail daar niet tussen? Stuur dan een e-mail naar team@100procentondernemen.nl zodat ik je het e-book alsnog toe kan sturen.

PS: Vergeet na ontvangst van het e-book niet het e-mailadres ook even toe te voegen aan je adresboek zodat ik niet in je spammap terechtkom.

Ik wens je veel leesplezier toe!

Martijn van der Tuin
Succesvol Ondernemen Coach & Ondernemer